ЗА НАС

Интеграл предлага професионални преводи и легализация на стандартна и специализирана документация от и на повече от 30 езика. Разполагаме с офиси в 7 града в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и Благоевград.

Благодарение на дългогодишния ни опит и квалифицирания екип, сме изградили успешни работни процеси и устойчиви партньорства на българския и международния пазар.

В работата си се стремим към прилагането на високи професионални стандарти, качество на услугата и индивидуален подход към всяка поръчка. Съчетани с гъвкавост и бързо обслужване, нашите клиенти получават ефективни и комплексни решения в областта на преводите.

Често задавани въпроси:

Официалният превод се извършва от лицензирана преводаческа агенция на фирмена бланка, с печат и подпис на заклет преводач, докато легализацията е удостоверяването автентичността на документа от дадена институции (Министерство на външните работи, Министерство на правосъдието, Министерство на образованието и т.н.). Съществува и обикновен превод, който обикновено е за лична или вътрешнофирмена употреба и не се изисква от преводача да завери направения от него превод.

Една стандартна преводаческа страница е 1800 символа с интервалите или 30 реда по 60 символа на ред.

Документът е скрепен с превода, изготвен на официална бланка на преводаческата фирма, подпечатан с печата на преводаческата фирма и подписан от заклет преводач. За да е заклет един преводач, той трябва да е подписал нотариално заверена декларация за извършване на преводи, надлежно депозирана в Министерство на външните работи.

При легализирания превод, оригиналът на документа е скрепен с превода, който е снабден с печат от Консулски Отдел на Министерството на външните работи на Република България, удостоверяващ истинността на подписа на преводача.

Текстовете можете да изпратите на translations@integral.bg, да ги донесете лично в наш офис или да ги изпратите с куриер.

В зависимост от Вашите възможности и предпочитания можете да извършите плащането на услугата чрез банков или в брой офис на фирмата.

Да. За осигуряване на нотариално заверено копие ни е нужен единствено оригинала на Вашия документ.

Интеграл - Преводи и Легализация - илюстрация


КАРИЕРИ

Искате да станете част от екипа на Интеграл?

Можете да кандидатствате като ни изпратите ваша автобиография и мотивационно писмо.